Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook en Instagram

Nieuwsitems

Aftellen tot de Lónse Kermis!

Read more

De Lónse Kermis: wij tellen af!

Kindervakantieweek, zomervakantie, De Lónse Kermis. Wij hebben er zin in! Jullie ook? Onze vrijwilligers zijn volop bezig met de organisatie van weer een keigezellige Lónse Kermis. Dankzij de bijdragen van vele sponsoren, is er weer leuk programma opgezet.

Read more

Vakantieplannen voor de zomer?

Kermis 2023: van vrijdag 18 t/m woensdag 23 augustus!

Read more

De Lónse Kermis 2022

Zijn jullie er klaar voor? Eindelijk weer kermis als vanouds!  De horeca, kermis-ondernemer Jack van der Salm, onze werkgroep met een flink aantal nieuwe leden; ze hebben zich allemaal ingespannen voor een kei gezellige kermis.

Read more

Op naar De Lónse Kermis!

Van vrijdag 13 tot en met woensdag 18 augustus gaan we de kei gezellige Lónse kermis vieren. Op het moment van inleveren van dit artikel, is het nog niet helemaal duidelijk hoe het er precies uit zal zien. Maar de horeca heeft een programma, de kermisattracties komen en de bakker bakt kermisgebakjes. Vieren jullie mee?

Read more

2e editie van De Lónse Kinderkleedjesmarkt

Ontspullen of lekker opruimen? Centen verdienen voor De Lónse Kermis? Bewaar de beste dingen voor de Kinderkleedjesmarkt op zaterdag 14 augustus.

Read more

De Lónse Kinderkleedjesmarkt groot succes

Read more

Geen Lónse Kermis in 2020

Gemeente Boxmeer blaast definitief alle kermissen af

Read more

Blok je agenda!

Zoals het er nu uitziet gaat De Lónse Kermis door. Van 14 t/m 19 augustus.

Read more

Toch een Lónse Kermis in 2020?

Tja wat is daarop het antwoord? Niemand weet het op dit moment. Iedere keer versoepelen de regels wat meer, maar het is lastig organiseren als je niet vooruit kunt kijken. De gemeente heeft aangegeven dat de kermissen in onze gemeente niet doorgaan. Maar… wij willen wel íets doen. Wat dan?

Read more

De Lónse Kermis knallend van start

Op zaterdag 17 augustus hebben wethouder Jeu Verstraaten, onze ‘kermismeester’ Barry van Opbergen en Hollie Lollie De Lónse Kermis feestelijk geopend. Samen met alle prijswinnaars van de kleur- en fotowedstrijd werd het een knallende start.

Read more

Ontmoet Hollie Lollie

De Efteling heeft Pardoes, Disneyland heeft Micky Mouse .. Maar #delonsekermis heeft; Hollie Lollie ???!

Read more

Breaking news…! De Break Dance wordt dit jaar toegevoegd aan De Lónse Kermis

“Er is hard gewerkt door de dorpsraad, kermiscommissie, Horeca en andere ondernemers om dit feest tot een succes te maken”, laat kermismeester Antoine Eijkens van de gemeente Boxmeer weten. De kermisexploitant van der Salm is hier zeer content mee.

Read more

DJ workshop 12-16 jaar

Altijd al gedroomd van een optreden tijdens de jeugdavond van De Huibuuke? Of kans maken op een backstage bezoek bij Ricky Corony? Doe dan mee met de DJ Workshop en leer de basic skills van het DJ-en.

Read more

Wil jij echt kermisgeld winnen?

Doe mee met de kleur- of fotowedstrijd voor de jeugd van De Lónse Kermis. En maak kans op 15 euro aan echt kermisgeld!

Read more

NIEUW: De Lónse Kermis

Vorig jaar, net voor de zomervakantie, deed de Dorpsraad een oproep voor deelnemers aan een werkgroep voor de kermis. Doel: onze kermis nieuw leven inblazen en ervoor zorgen dat deze levendig blijft! Op de hoogte blijven? Like ons op Facebook en Instagram.

Read more
Close
Go top