kleurwedstrijd 2020

Kleurwedstrijd 2020!

Kleuren kan ook in Corona-tijd veilig. Daarom verspreiden we via school en op onze website een nieuwe kleurplaat voor een heuse kleurwedstrijd. Je kunt de kleurplaat inleveren tot en met maandag 10 augustus. In het weekend van de Lónse kermis, van 15 t/m 19 augustus, maken we op een leuke manier de winnaars bekend. De precieze datum volgt natuurlijk ruim op tijd, zodat je klaar kunt zitten om die prijs te ontvangen.

Leuke herinnering?

Stuur je foto naar ons toe!

De Lónse kermis bestaat al heel lang: in elk geval sinds 1871. Wij willen dit jaar graag mooie, leuke, grappige, gekke foto’s die herinneren aan onze kei gezellige Lónse kermis, vastleggen op doek. Het idee is om deze tijdens het kermisweekend verspreid over het dorp op te hangen, zodat je er eens langs kunt wandelen en herinneringen ophaalt. En het hoeft echt niet allemaal ‘van vroeger’ te zijn. Heb je een mooie foto of herinnering van vorig jaar, leuk!

Mail je foto uiterlijk 10 juli naar delonsekermis@gmail.com. Liefst minimaal 1 mb. Bij veel inzendingen maken we een mooie collectie.

Idee of initiatief?

We willen onze kei gezellige Lónse kermis niet stilletjes voorbij laten gaan. Maar het is lastig organiseren als je niet weet wat de situatie in augustus is. Daarom zijn we zijn als werkgroep benieuwd naar ideeën of initiatieven die er in de straat, wijk of oprit zijn tijdens het kermisweekend? Zaklopen op de inrit, ballengooien in de tuin, popcornverkoop door je kinderen? Er is natuurlijk van alles te bedenken. Ga jij iets leuks organiseren tijdens de kermis? Laat het ons weten!

Close
Go top