De L贸nse Kinderkleedjesmarkt 2020

Zaterdag 15 augustus van 11-13 uur

Hallo lieve kinderen uit Overloon

Jullie zullen het ook wel jammer vinden dat de L贸nse kermis 馃帯 niet door kan gaan ivm het corona virus. 馃Of niet? Wij in ieder geval wel en daarom hebben we een alternatief bedacht.

WAT IS DE BEDOELING?
Op zaterdag 15 augustus , van 11-13 uur, mogen jullie op jullie eigen oprit of in de voortuin een kleedje neerleggen met daarop jullie spulletjes die jullie willen verkopen.

MELD JIJ JE OOK AAN?
Wat mogen papa en mama doen? Die mogen jullie even aanmelden. Via onze Facebookpagina de L贸nse Kermis. Zodat alle kinderen, opa鈥檚, oma鈥檚, papa鈥檚 en mama鈥檚 weten waar op zaterdag 15 augustus een kleedje klaar ligt.

VEILIGE AFSTAND IS BELANGRIJK
Natuurlijk blijven we ons aan de regels houden die dan van toepassing zijn in verband met het corona virus. Veilige afstand is belangrijk!

Nog even wat regeltjes voor de L贸nse Kinderkleedjesmarkt;
– alleen verkoop op je eigen oprit of voortuin. Niet op andere plekken
– Alleen voor kinderen
– Houd je aan de geldende RIVM regels
– Houd je aan de 1,5 meter afstand

Wij hopen dat jullie enthousiast zijn en je aanmelden voor de L贸nse Kinderkleedjesmarkt.

kleurwedstrijd 2020

Kleurwedstrijd 2020!

Kleuren kan ook in Corona-tijd veilig. Daarom verspreiden we via school en op onze website een nieuwe kleurplaat voor een heuse kleurwedstrijd. Je kunt de kleurplaat inleveren tot en met maandag 10 augustus. In het weekend van de L贸nse kermis, van 15 t/m 19 augustus, maken we op een leuke manier de winnaars bekend. De precieze datum volgt natuurlijk ruim op tijd, zodat je klaar kunt zitten om die prijs te ontvangen.

Leuke herinnering?

Stuur je foto naar ons toe!

De L贸nse kermis bestaat al heel lang: in elk geval sinds 1871. Wij willen dit jaar graag mooie, leuke, grappige, gekke foto鈥檚 die herinneren aan onze kei gezellige L贸nse kermis, vastleggen op doek. Het idee is om deze tijdens het kermisweekend verspreid over het dorp op te hangen, zodat je er eens langs kunt wandelen en herinneringen ophaalt. En het hoeft echt niet allemaal 鈥榲an vroeger鈥 te zijn. Heb je een mooie foto of herinnering van vorig jaar, leuk!

Mail je foto uiterlijk 10 juli naar delonsekermis@gmail.com. Liefst minimaal 1 mb. Bij veel inzendingen maken we een mooie collectie.

Idee of initiatief?

We willen onze kei gezellige L贸nse kermis niet stilletjes voorbij laten gaan. Maar het is lastig organiseren als je niet weet wat de situatie in augustus is. Daarom zijn we zijn als werkgroep benieuwd naar idee毛n of initiatieven die er in de straat, wijk of oprit zijn tijdens het kermisweekend? Zaklopen op de inrit, ballengooien in de tuin, popcornverkoop door je kinderen? Er is natuurlijk van alles te bedenken. Ga jij iets leuks organiseren tijdens de kermis? Laat het ons weten!

Close
Go top