Wil jij echt kermisgeld winnen?

Doe dan mee met de kleur- of fotowedstrijd voor de Overloonse jeugd. Zorg dat je aanwezig bent tijdens de officiële opening van de kermis op zaterdag 17 augustus om 16.00 uur. En maak kans op de hoofdprijs van 15 euro aan echt kermisgeld!

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je je nu inschrijven voor de professionele DJ Workshop waar je de basic skills van het DJ-en leert! Maak kan op een optreden tijdens de jeugdavond van de Huibuuke en een backstage bezoek bij Ricky Corony!

Kleurwedstrijd!

Zit je in groep 1,2, 3 of 4 van de Josefschool? Dan krijg je nog een kleurplaat via school. Zit je op een andere school of in een andere groep? Download dan hieronder de kleurplaat.
Kleuren, glitters, stickers: maak de kleurplaat zo mooi mogelijk. Lever de kleurplaat in bij de brievenbus van De Pit vóór maandag 12 augustus. We zijn benieuwd naar jouw creatie!

Fotowedstrijd

Je kunt ook meedoen aan een leuke fotowedstrijd. Maak een toffe foto waarop het nieuwe logo van De Lónse Kermis goed zichtbaar is. Waar denk jij aan bij het woord ‘kermis’? We zijn super benieuwd naar jouw grappige, mooie of originele foto! Verras ons met jouw creativiteit! Het logo kun je downloaden via onderstaande button. Mail jouw foto vóór maandag 12 augustus naar delonsekermis@gmail.com om kans te maken op geld voor de kermis. Plus natuurlijk de eer om samen met de andere winnaars de kermis knallend te openen! Oh ja, we vinden het leuk als je jouw foto deelt op Facebook en Instagram: #delonsekermis #fotowedstrijd.

Professionele DJ-workshop voor 12-16 jaar

Schrijf je in voor 1 augustus!

Wil jij net als Ricky Corony ook DJ worden? En wil jij kans maken op een optreden tijdens de jeugdavond van De Huibuuke én een backstage bezoek bij Ricky Corony? Doe dan mee met de DJ Workshop en leer de basic skills van het DJ-en.

Je krijgt les van professionele DJ’s. Met z’n tweeën ga je aan de slag op een eigen Pioneer dj-set. Je leert mixen, beatmatchen, EQ-ing en het opbouwen van een goede set. Gewoon kei leuk!

Wanneer? Zaterdag 17 augustus 19.30 uur
Waar? Foyer van De Pit
Voor wie? 12 – 16 jaar
Kosten? € 5 inclusief drankje en chips
Aanmelden? Vóór 1 augustus 2019, mail je naam, leeftijd, adres, telefoon naar delonsekermis@gmail.com

Close
Go top