De Lónse kermis 2022!

Zijn jullie er klaar voor? Eindelijk weer kermis als vanouds! De horeca, kermis-ondernemer Jack van der Salm, onze werkgroep met een flink aantal nieuwe leden; ze hebben zich allemaal ingespannen voor een kei gezellige kermis.

Door Corona zijn afgelopen jaren veel kermisondernemers gestopt. Daarnaast heeft augustus dit jaar vier weekenden waardoor we met grote kermissen samenvallen. Jack van der Salm heeft zich tot het uiterste ingezet om een mooi gevuld terrein te krijgen. Dit jaar staat er een nieuwe draaimolen en er komt ook een weer een breakdance.

PROGRAMMA
De horeca start op vrijdagavond met hun programma. De kermis zelf gaat zaterdag om 15.00 uur open. En op zaterdagochtend natuurlijk eerst kermisgeld verdienen op de Kinderkleedjesmarkt. Van 11.00-13.00 uur ben je van harte welkom op het schoolplein. Wil je niet shoppen maar een kleedje leggen? Aanmelden kan nog tot en met vrijdagavond via delonsekermis@gmail.com. Zaterdag is om 16.00 uur de officiële opening met prijsuitreiking van de kleurwedstrijd. Kom gezellig met z’n allen kijken wie de winnaars zijn!

Bekijk elders in deze uitgave, op onze website en social media het hele programma van onze Lónse Kermis.

SPONSOREN
Dit jaar is de werkgroep gestart met een sponsorprogramma. En wat een betrokkenheid heeft ondernemend Overloon laten zien. In het speciaal onze gouden sponsoren Helder Zwembaden B.V., Van Hiele Infra B.V. en Partycentrum Bos. Onze zilveren sponsoren zijn DGB Bouw, Janssen Dakwerken, Van der Kroon Huren, Plus Verbeeten. Daarnaast hebben de Dorpsraad en Verjaardagenactie gedoneerd en zijn er flink wat bijdragen ontvangen van andere betrokkenen. Dank daarvoor!

WERKGROEP
Dit jaar is veel extra werk verzet doordat we een aantal nieuwe leden aan onze werkgroep (of in een van de subgroepjes) mochten toevoegen. We hopen dat jullie dit ook terugzien in de editie van 2022! Heel veel plezier en we zien jullie graag komend weekend.

Namens de werkgroep De Lónse Kermis, in willekeurige volgorde:
Martijn von der Heide, Linda Loof, Mariët Crooijmans, Anouk Janssen, Nancy Sommers, Hans Cornelissen, John Weerts, Stan Bos, Roy Janssen, Gert-Jan de Groot en Inge Smolders

Ps: je kunt ook voor De Lónse Kermis spelen als goed doel voor Loën wet ut!

Zijn jullie er klaar voor? Eindelijk weer kermis als vanouds!  De horeca, kermis-ondernemer Jack van der Salm, onze werkgroep met een flink aantal nieuwe leden; ze hebben zich allemaal ingespannen voor een kei gezellige kermis.

Close
Go top