Op naar De Lónse Kermis!

Vieren jullie mee?

Van vrijdag 13 tot en met woensdag 18 augustus gaan we de kei gezellige Lónse kermis vieren. Op het moment is het nog niet helemaal duidelijk hoe het er precies uit zal zien. Maar de horeca heeft een programma, de kermisattracties komen en de bakker bakt kermisgebakjes. Vieren jullie mee?

Dit jaar zijn alle attracties aanwezig zoals je gewend bent, en jaja, ook de Breakdance komt weer! Vanwege alle onzekerheden is het terras dit jaar niet opgebouwd. Laten we er samen een gezellige kermis van maken en ervan uitgaan dat we volgend jaar weer helemaal los kunnen.

Programma 2021

VRIJDAG 13 AUGUSTUS
Programma horeca

ZATERDAG 14 AUGUSTUS
11.00 – 13.00 uur De Lónse Kinderkleedjesmarkt op het schoolplein
Kom je ook gezellig langs? Dan kunnen de kinderen centjes verdienen voor de kermis!
15.00 – 00.00 uur Kermis open
16.00 – 16.30 uur Officiële opening
Door burgemeester Van Soest met prijsuitreiking kleur- en tekenwedstrijd door wethouder Verstraaten en Hollie Lollie.

ZONDAG, MAANDAG, DINSDAG EN WOENSDAG
Programma horeca
Kermis open

Extra activiteiten op deze dagen worden aangekondigd via Facebook, Instagram en op deze website. Daar vind je binnenkort ook de precieze openingstijden van het kermisterrein.

De Breakdance is er ook dit jaar weer!

Van vrijdag 13 tot en met woensdag 18 augustus gaan we de kei gezellige Lónse kermis vieren. Op het moment van inleveren van dit artikel, is het nog niet helemaal duidelijk hoe het er precies uit zal zien. Maar de horeca heeft een programma, de kermisattracties komen en de bakker bakt kermisgebakjes. Vieren jullie mee?

Close
Go top