ATTRACTIES
Onze eerste inzet is en blijft een mooi gevuld kermisterrein, in overleg en afstemming met kermisondernemer Jack van der Salm en de gemeente. Dit jaar komt er een ‘bank’ te staan. Of er ook nog een breakdance past en komt, blijft spannend. Op het gezellige kermispleintje vinden alle activiteiten plaats.

KINDERKLEEDJESMARKT EN KLEURWEDSTRIJD
Vooraf lekker kermisgeld verdienen? Verzamel en bedenk alvast leuke dingen die je kunt verkopen op de Kinderkleedjesmarkt! Om mee te doen, meld je je voor ?? aan via info@delonsekermis.nl.

Kans maken op leuke prijzen? Ga lekker aan de slag met de kleurplaat. Je kunt de kleurplaat inleveren tot en met zondag 13 augustus in de brievenbus van De Pit. Kwijt? Je kunt hem downloaden op deze website op de pagina Acties.

PROGRAMMA

Zaterdag 19 augustus
11.00 uur – 12.30 uur: Kinderkleedjesmarkt
16.00 uur: Opening en prijsuitreiking kleurwedstrijd

Zondag 20 augustus
14:00 uur – 18:00 uur: gratis schminken
18.30 uur – 21.30 uur: gratis Silent Disco

Maandag 21 augustus
Vanaf 16:00 uur: Meet en Greet met Bing en Skye

Dinsdag 22 augustus
15:00 uur – 17:00 uur: gratis kermiskapper voor glitter tattoos, gekleurde haargel en haarveertjes

Woensdag 23 augustus
15:00 uur – 17:00 uur: kermis speurtocht met leuke prijsjes

En… kom jij naar de kermis om de grootste bellen te blazen? Hoe en wat blijft nog even geheim.

Tot dan!
Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien jullie graag allemaal op De Lónse Kermis: van vrijdag 18 augustus (start horeca) tot en met woensdag 23 augustus 2023. Volg onze socials voor alle info.

Kindervakantieweek, zomervakantie, De Lónse Kermis. Wij hebben er zin in! Jullie ook? Onze vrijwilligers zijn volop bezig met de organisatie van weer een keigezellige Lónse Kermis. Dankzij de bijdragen van vele sponsoren, is er weer leuk programma opgezet.

Close
Go top