De Lónse Kermis 2024: van vrijdag 16 tot en met woensdag 21 augustus!

Kermis in Loën: diep geworteld in onze gemeenschap en daarbuiten! Een evenement dat al generaties lang bijdraagt aan verbinding en gezelligheid in ons dorp. En… waar menig huwelijk uit voortgekomen is! Dit jaar is onze Lónse kermis van vrijdag 16 (horeca open) tot en met woensdag 21 augustus.

Onze kermis bestaat uit 3 elementen: een mooi aanbod van attracties, dat door de gemeente wordt geregeld. Daarnaast het aanbod vanuit de horeca. En onze vrijwilligers zorgen voor een gezellige uitstraling en leuke extra activiteiten op het kermisterrein, om zo de verblijftijd op de kermis te verlengen. Op die manier blijft de kermis voor exploitanten interessant en houden we deze traditie in ere.

Afgelopen weken zijn we gestart met het benaderen van sponsors. Met hun steun kunnen we weer een kei gezellige editie van onze dorpskermis neerzetten. Een bijdrage wordt geïnvesteerd in de aankleding, in extra activiteiten en attracties. Heb je geen bericht ontvangen, maar wil je ons wel graag ondersteunen? Mail dan naar info@delonsekermis.nl.

In 2023 is het nieuwe kermisbeleid van de gemeente Land van Cuijk vastgesteld. Wij hebben regelmatig om tafel gezeten met de gemeente, en zijn uiteindelijk heel blij dat we ook de komende edities de familie Van der Salm weer mogen verwelkomen. Dit jaar voor de 46e keer! Wij hebben er weer veel zin in.

Tip: heb je nog spullen over van de vrijmarkt op Koningsdag? Bewaar ze tot zaterdag 17 augustus voor een kleedje op de Kinderkleedjesmarkt!

Close
Go top