Breaking news…! De Break Dance wordt dit jaar toegevoegd aan De Lónse Kermis

In Overloon is er besef dat de populariteit van kermissen landelijk terugloopt. Zodoende kent het dorp een kermiscommissie die in overleg met alle partijen allerlei activiteiten organiseert. Zo wordt een terras geplaatst op het kermisterrein. Om de jeugd te trekken, komt de Break Dance naar de ‘Loonse kermis, die 17 augustus begint.

“Er is hard gewerkt door de dorpsraad, kermiscommissie, HoReCa en andere ondernemers om dit feest tot een succes te maken”, laat kermismeester Antoine Eijkens van de gemeente Boxmeer weten. De kermisexploitant van der Salm is hier zeer content mee. “We worden hartelijk ontvangen en de Overloonse gemeenschap doet er alles aan om er een groot feest van te maken voor jong en oud. Dat zien we niet overal hoor. Hij vervolgt: “Daarom hebben we voor dit jaar de Break Dance vast kunnen leggen. Een primeur. Het was een duidelijke vraag van jongeren tussen 12 en 20 jaar. Nu hopen dat de jeugd komt.”

“Er is hard gewerkt door de dorpsraad, kermiscommissie, Horeca en andere ondernemers om dit feest tot een succes te maken”, laat kermismeester Antoine Eijkens van de gemeente Boxmeer weten. De kermisexploitant van der Salm is hier zeer content mee.

Close
Go top